-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Versie door Poo.. (overleg | bijdragen) op 8 dec 2014 om 14:52
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Het delen van bevelen is handig als je de troepenbeweging van je stamgenoten wilt bekijken. Zo zal jij tijdens een georganiseerde aanval willen weten wanneer de aanvallen op jullie gemeenschappelijke tegenstander arriveren, of wanneer de ondersteuning bij jullie vrienden arriveert.

Let op:
  • Om gebruik te maken van deze functie is een Premium Account vereist!
  • Beide spelers moeten elkaar toestemming geven om gebruik te maken van deze functie. De ene moet aangeven dat hij de bevelen wilt zien, de andere dat hij ze wilt delen!

Activeren

Deze handige functie is te activeren bij je instellingen.

Bevelen delen.jpg

Vink daar aan van welke stamgenoten je graag hun bevelen wilt zien, en aan wie jij de jouwe wilt tonen. Zodra de andere persoon hetzelfde doet (aanvinken dat hij jou bevelen wilt zien, en de zijne aan jou wilt tonen) dan zien jullie elkaars bevelen.

Gebruik

Het gebruik van deze functie is zeer gemakkelijk. Zodra je de functie hebt geactiveerd ga je naar het dorpsinformatiescherm waarop de aanvallen/ondersteuningen lopen. In dat scherm zie je de bevelen van je stamgenoot aangeduid met een blauw zonnetje. Als eerste de naam van de stamgenoot, en daarnaast het dorp van afkomst. Gedeelde.png