-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Versie door Infinitum (overleg | bijdragen) op 8 okt 2013 om 12:18
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Een voorbeeld van de botbescherming

De botbescherming of botprotectie is een beveiliging die voorkomt dat spelers gebruik maken van illegale scripts of bots die het spel voor hen automatiseren. Op willekeurig bepaalde tijdstippen zal jou dan ook gevraagd worden een captcha, een betekenisloze reeks van letters en cijfers, in te vullen en op die manier te bevestigen dat het effectief een persoon is die het account bespeelt.

Moet ik die botbescherming invullen?

Ja, de botbescherming dien je verplicht te doorlopen wanneer deze op je scherm verschijnt. Doe je dit niet binnen een bepaalde tijd, dan zal je op een pagina terecht komen waar je eerst de captcha dient in te vullen alvorens je verder kan spelen. Gewoon even invullen, zo weet je ook zeker dat de personen boven jou ook eerlijk aan hun positie gekomen zijn!

Bah, alweer die botbescherming

Wanneer je actief Tribal Wars speelt, kan het voorkomen dat je de botbescherming vrij vaak voorbij ziet komen. Dit is geen fout: het systeem wil controleren dat het echt wel een persoon is die aan het spelen is.

Help, de afbeelding laadt niet!

Wanneer de afbeelding van de botbescherming weigert te laden, én je maakt gebruik van Kaspersky als antivirusprogramma, dan ligt het probleem bij dat laatste: een inmiddels verouderde versie van Kaspersky blokkeert namelijk de botbescherming. Je kan dit probleem oplossen door je antivirusprogramma een update te laten uitvoeren.

Lost dit je probleem niet op, neem dan a.u.b. contact op met de support door middel van een supportaanvraag.