-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Tribal Wars heeft in het verleden regelmatig acties georganiseerd in het spel. Tijdens deze events werd de spelers een speciale uitdaging aangeboden die een aangename beloning met zich meebracht. Hieronder vind je een overzicht van deze acties.


10 jaar Tribal Wars (18 juni 2013 - 29 juni 2013)

GvPPVFT.png

In 2013 vierde Tribal Wars haar tiende verjaardag. Om dit gepast te vieren werd ingame een speciale questreeks geactiveerd: het voltooien van deze speciale verjaardagsquests leverde, naast een gepaste award, verjaardagspunten op die aan het einde van het evenement recht gaven op een speciale beloning.

Lees meer over deze actie...


Lente-evenement 2013 (28 maart 2013 - 4 april 2013)

Village info.png

In de lente van 2013 ontvingen we speciale gasten: de kolonisten! Ze sloegen hun kampen op tussen onze dorpen en bedreigden ons territorium. Het aanvallen en verdrijven van deze kolonisten was geen eenvoudige klus, maar leverde gouden eieren (Eitje.png) op die ingeruild konden worden voor productiebonussen.

Lees meer over deze actie...


Winterevenement 2012 (19 december 2012 - 1 januari 2013)

TW Winter.png

In de winter van 2012 trokken voor het allereerst vreemde zielen over de kaart van Tribal Wars... En dat zullen ze zich beklaagd hebben! Deze vreemde gasten, de Vikingen (Viking.png), hadden immers kostbare vachten (Huiden.png) bij die recht gaven op speciale bonussen. De enige manier om deze huiden te bemachtigen: aanvallen!

Lees meer over deze actie...