-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken


Op deze pagina kun je extra informatie vinden over Tribal Wars. Dit is vooral handig wanneer jij bijvoorbeeld een Tribal Wars gerelateerd project wilt opstarten of andere mensen wilt laten kennis maken met Tribal Wars. Kennis van de onderstaande pagina's is niet nodig om Tribal Wars goed te kunnen spelen. Zoals de naam al aangeeft, het is iets extra's.

Tribal Wars banner

Door op andere websites of fora de Tribal Wars banner te plaatsen kun jij andere mensen wijzen op Tribal Wars. Op deze manier maak jij reclame voor ons spel. Blijven de mensen die jij naar Tribal Wars leidt actief spelen, dan kan dit je uiteindelijk ook een klein aantal PA punten opleveren. Zie voor meer informatie deze pagina

Wereld Data

Wanneer je een project wilt starten voor Tribal Wars en je hebt gegevens nodig van de server, dan kun je terecht op de pagina Wereld Data. Op deze pagina is te vinden op welke manier je deze gegevens kunt opvragen. Let er wel op dat jouw project niet te vaak gegevens mag opvragen van de server. Ook is het verstandig van te voren te vragen of jouw idee toegestaan is. Dit kan via support of het Tools & Projecten forum.