-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Ridderitem bboog.jpg
Welkom bij de Tribal Wars Wiki

Tribal Wars is een browsergebaseerd online spel dat in de middeleeuwen plaatsvindt. Iedere speler is de heerser van een klein dorpje, dat hij tot roem en macht kan brengen. Onder jouw leiding zal jouw dorp groeien en floreren.

Echter is jouw dorp niet het enige dorp dat aan het groeien is. Overal om je heen liggen andere dorpen die naar hetzelfde doel streven: uitgroeien tot het grootste rijk. Met behulp van de door jou gerekruteerde troepen zul je groeien en jouw vijanden verslaan, door plunderingen en rooftochten.

Op een gegeven moment ontmoet je andere spelers en je wordt lid van een stam. Deze stam zal je helpen en ondersteunen in tijden van nood. Samen groeien jullie naar de top.

Langzaam maar zeker breid je jouw dorp uit en het wordt steeds sterker, nieuwe eenheden worden gerekruteerd en na een bepaalde tijd is de tijd daar om andere dorpen te veroveren.

Deze Wiki is bedoeld om jou te helpen in je strijd. Hier vind jij de regels, de werking en verdere uitleg van Tribal Wars. Daarnaast zijn er handleidingen te vinden die geschreven zijn door ervaren spelers

Gebouwen.png
Eenheden.png
Werelden.png


Aanvallen.png
Verdedigen.png
Overwinning.png


Premium.png
Regels.png
MenuInnoGames.png
Wist je dat...

De snelheid tijdens een speedwereld tot 400 keer hoger ligt dan normaal?
Lees er snel meer over!