-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken
InnoGames.png

InnoGames is een ontwikkelaar en uitgever van online games. InnoGames GmbH, dat is gevestigd in Hamburg, Duitsland, voorziet spelers wereldwijd al sinds 2007 van een continu groeiend assortiment online games en browsergames. Ons personeelsbestand groeit zowel lokaal als internationaal, en elke dag doet iedereen er alles aan om de games van InnoGames boven andere games op de online markt te laten uitsteken.

InnoGames levert diverse online games, zoals Tribal Wars. In de online games van InnoGames kunnen spelers samen met vrienden werelden veroveren, zoektochten voltooien en binnenvallende legers vernietigen. Alle games van InnoGames zijn gratis.

InnoGames GmbHInnoGames website

Tribal Wars

Icon tribalwars en.png

Heers over je eigen middeleeuwse dorp in het klassieke gratis browserspel Tribal Wars van InnoGames. Bouw en upgrade meer dan 15 soorten gebouwen, zoals adelshoeves en schuilplaatsen. Je kunt ook de gelederen van je leger versterken met maximaal negen defensieve en offensieve eenheden, zoals speervechters en zware cavalerie. Werk samen met andere spelers om een stam te vormen en andere stammen de oorlog te verklaren!

Neem voor meer informatie een kijkje op de officiële website.

The West

Icon west.png

Speel het gratis browserspel The West en creëer je eigen avatar om in de voetsporen van de beroemde helden van het Wilde Westen te treden, zoals Billy the Kid en Buffalo Bill. Kies tussen vier karakterklassen (duellist, arbeider, soldaat en avonturier) en volbreng spannende opdrachten. Daag andere spelers uit tot duels, bouw samen een stad en doe mee aan strategische fortgevechten!

Neem voor meer informatie een kijkje op de officiële website.

Grepolis

Icon grepo.png

In het gratis browserspel Grepolis kun je het oude Griekenland vormgeven zoals jij wilt. Smeed krachtige allianties met andere spelers en gebruik de krachten van de goden Zeus, Poseidon, Hera, Athene en Hades. Rekruteer legers op water en land en koop mythische eenheden, zoals de Hydra, Pegasus en Manticore. Bouw unieke wereldwonderen om over de wereld van Grepolis te heersen!

Neem voor meer informatie een kijkje op de officiële website.

Forge of Empires

Icon foe.png

In het browserspel Forge of Empires kun je een eigen stad bouwen en de hele geschiedenis vanuit het perspectief van deze stad beleven: vanaf het stenen tijdperk door de eeuwen heen. Verken nieuwe technologieën die een nieuw tijdperk inluiden. Schrijf geschiedenis met unieke, moderne gebouwen en bouw een gigantische, ongeëvenaarde metropool. Breid je rijk uit met verfijnde strategische campagnes en vakkundige acties in Forge of Empires. Creëer je eigen wereld: smeed een rijk!

Neem voor meer informatie een kijkje op de officiële website.


Tribal Wars 2

Logo TribalWars2.png

Tribal Wars 2 is niet alleen een gratis te spelen browsergame, maar ook de opvolger van het klassieke Tribal Wars. Je begint met een klein dorp dat je moet uitbreiden tot een sterk kasteel, versterkt met ondoordringbare stadsmuren. Maar Tribal Wars 2 is meer dan alleen een strategisch stedenbouwspel: je moet ook een leger verzamelen door soldaten te rekruteren en te trainen, zoals boogschutters en speerwerpers. Met hen kun je je koninkrijk verdedigen in het gratis te spelen middeleeuwse strategiespel. Meer informatie over Tribal Wars 2