Vakantievervanging

Uit Tribalwars Wiki NL
Naar navigatie springen

Wanneer je voor een bepaalde periode afwezig bent, kan het handig zijn dat iemand anders een tijdje jouw account in de gaten houdt. Tijdens zulke periodes kan je als speler een vakantievervanger aanduiden. Een vakantievervanger is iemand die tijdens jouw afwezigheden je gehele account kan controleren, zonder daarbij jouw wachtwoord te kennen!

Je vakantievervanger kan je gehele account beheren, dus ook je troepen versturen, dorpen afbreken en Premium Punten inzetten (niet overdragen). Zorg daarom voor een vakantievervanger die je volledig kan vertrouwen!

Een vakantievervanger aanstellen

Een vakantievervanger aanstellen is heel eenvoudig. Je vindt deze optie terug onder Instellingen --> Vakantiemodus. Wanneer je iemand aanstelt als vakantievervanger, zal deze persoon jouw verzoek eerst moeten accepteren. Zodra hij dit doet, gaat de vakantievervanging van start en heeft de vervanger de volledige controle over jouw account.

Houd er rekening mee dat een vakantievervanging slechts geldt voor één wereld: voor elke wereld dien je de vakantievervanging dus apart in te stellen.

Via Instellingen --> Vakantiemodus kan je zelf een vervanger aanduiden.

Je kan de vakantievervanging ten allen tijde zelf terug afbreken. Wanneer je inlogt op je account, zal je een boodschap krijgen dat je account momenteel een vakantievervanger heeft. Vanop diezelfde pagina kan je de vakantiemodus ook beëindigen.

Leden uit jouw stam met de functie van stamleider kunnen steeds zien of jouw account in vakantiemodus staat en wie je vervanger is.

Een vakantievervanging aannemen

Wanneer iemand jou aangesteld heeft als zijn vervanger, dan zal je hiervan een bericht ontvangen. Vervolgens kan je via hetzelfde menu als hierboven (Instellingen --> Vakantiemodus) de vakantievervanging aannemen of afwijzen. Wanneer je kiest voor aannemen kan je vanaf diezelfde pagina inloggen op de account van deze persoon, je hebt zijn / haar wachtwoord hier dus niet voor nodig.

Vakantievervangers dienen elkaar niet op te geven bij "Internetverbinding delen".

Regels omtrent vakantievervangingen

Als eigenaar blijf je zelf steeds verantwoordelijk voor de acties vanop jouw account. Kies daarom enkel een vakantievervanger wanneer je weet dat je deze persoon 100% kan vertrouwen.

Daarnaast zijn aan vakantievervangingen ook enkele regels verbonden. Neem deze zeker eens goed door, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bijkomende restricties

Wanneer een account in de afgelopen periode te lang in vakantiemodus stond, dan treden bijkomende restricties in werking. Deze restricties moeten voorkomen dat accounts permanent in vakantiemodus komen te staan. (op oude werelden is dit 60 dagen in 120 dagen, bekijk hiervoor je wereldinstellingen)

• Je kan geen grondstoffen meer sturen.
  • Je kan geen troepen naar andere spelers sturen, dus niet aanvallen en niet ondersteunen.
  • Je kan jezelf ook niet meer ondersteunen.

Wanneer de account vervolgens weer voor een bepaalde periode bespeeld wordt (zonder vakantievervanger), dan verdwijnen deze beperkingen weer.