-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken
10jaarTribalWars.png

Als iemand in 2003 had kunnen voorspellen welke toekomst er voor Tribal Wars in het vooruitzicht lag, dan hadden we eens goed kunnen lachen en die persoon als dorpsgek bestempeld. We zijn inmiddels in 2013 en kunnen slechts met gemeende trots terugkijken op 10 jaar Tribal Wars, waarin het spel uitgroeide van vrijetijdsproject tot één van de bekendste browserspellen wereldwijd.

Tribal Wars: vandaag en morgen

Producent InnoGames blikt ter ere van het tienjarig bestaan van Tribal Wars terug op het verleden, naar het spel dat het vandaag is en naar de toekomst die klaarligt voor Tribal Wars. Benieuwd hoe de stichters, ontwikkelaars en andere medewerkers van het bedrijf naar Tribal Wars kijken? Ontdek het hier!

Tijdslijn

Tribal Wars heeft doorheen haar tienjarig bestaan heel wat meegemaakt: nieuwe spelelementen, verbeterde grafische elementen, een speciale mobiele versie en zelfs op smartphones verleidt de Tribal Wars-applicatie vele spelers. Alle hoogtepunten uit de geschiedenis van het kan je terugvinden op de tijdslijn.

Achtergronden en illustraties

Speciaal voor deze speciale gebeurtenis in de geschiedenis van Tribal Wars zijn enkele mooie achtergronden voor computer, smartphone en tablet beschikbaar gemaakt. Ook kan je extra illustraties, zoals de ridder en de burgerwacht in actie, downloaden naar je computer! Bewonder hen hier!

Vier mee!

Wens Tribal Wars een gelukkige tiende verjaardag en geef je mening over de festiviteiten in het discussietopic op het forum!

Naamloos-3.png GvPPVFT.png Naamloos-3.png