-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Het mentorsysteem stelt verschillende spelers in staat het spel van elkaar te leren. Aan de ene kant wordt een mentor gematched met een leerling aan de andere kant.

Deze functie is dus beschikbaar voor zowel oude, als nieuwe spelers.

Koppelen

Het systeem rekent zelf de beste matches uit. Een leerling wordt zo automatisch aan een mentor gekoppeld, en zij kunnen deze dan accepteren of afwijzen.

Om het systeem voor zowel mentor als leerling aantrekkelijk te maken worden ze beloond.

Het systeem wordt geïntroduceerd door een opdracht die je naar het mentorsysteem scherm brengt. (Dit situeert zich in het profielscherm).

Als je geidentificeerd wordt als mentor zal je je moeten opgeven om toekomstige leerlingen te kunnen zien, als mogelijke leerling zal je een lijst van mogelijke mentors zien.

Als je dan éénmaal een match hebt zal het mentorscherm er zo uitzien voor de leerling:

Mentorprof.PNG

En voor de mentor als volgt:

Mentorprof2.PNG

Wat en hoe

Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden aan beide zijden. Het is belangrijk om op te merken dat een mentor het dorp van zijn leerling kan zien, dit om zo zijn ontwikkeling te kunnen inschatten en hem goed te kunnen helpen.

De mentor kan dan opdrachten maken voor zijn leerling, zo krijgt hij een goede start en leert hij misschien een paar tips & tricks.

Mentorquest.PNG

Afstuderen?

De verschillende opdrachten zouden de meeste noden van een beginnende speler moeten dekken.

Een leerling heeft ook de mogelijkheid om zijn mentor te beoordelen, of om hem te ontslaan als hij voelt dat het niet klikt. Denk er echter altijd aan om dankbaar te zijn in de mentor/leerling relatie.

De mentor krijgt ook de mogelijkheid om zijn leerling te ontslaan als deze inactief geworden is.

Als de leerling een 2de dorp verrovert zal hij afstuderen en scheiden van zijn mentor. Mettertijd kan hij ook zelf een mentor worden. De mentor kan dan doorgaan en nieuwe leerlingen aannemen. (Maximaal 3 tegelijkertijd)