-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken

De skills van de Ridder

De nieuwe Ridder draait enkel om opties.

Je zal niet enkel tot tien ridders kunnen rekruteren maar je kan ze ook oplevelen en specializeren voor je noden op het slagveld! Dit zal je helpen in je spel alsook om je koninkrijk op te bouwen. Kies dus een goede strategie voor je ridder!

De Ridder

Je start met 1 ridder, van zodra je rijk groeit kan je tot 10 ridders hebben. Voor elke set van dorpen maak je een nieuwe ruimte vrij.

Je kan een ridder rekruteren op het volgend aantal dorpen: 1 / 3 / 5 / 10 / 20 / 35 / 50 / 65 / 80 / 100 <img src="http://i.imgur.com/Hp1veB9.png" style="width:600px;margin-left:auto;display:block;">

Elke ridder kan (en moet) individueel opgeleveld worden en getraind worden in 1 van de verschillende skill-tree's. Hiervoor heb je skillboeken nodig.

Levelen

Je kan je ridder levelen op 4 manieren, hieronder uitgeschreven. Het maximum level is level 30. Elke keer dat je ridder een nieuw level bereikt krijg je een skillboek die je kan gebruiken om de skills te vergroten van je ridder. Let op dat je slechts 30 skillboeken krijgt per ridder, verspreid ze goed over de skillboom!

<img src="http://i.imgur.com/TMkYguC.png" style="float:right;">

In het overzciht is er een ervaringsbar die toont hoeveel XP nodig is voor je huidige ridder om het volgende level te bereiken. Je ridder krijgt ervaring op verschillende manieren:

 • Aanvallen

  Een ridder kan ervaring krijgen door persoonlijk een aanval in het gevecht te leiden. De verdiende ervaring is afhankelijk van het aantal verslagen verdedigende troepen. De ridder krijgt geen ervaring als je jezelf aanvalt.

 • Verdedigen

  Een ridder kan ervaring krijgen door persoonlijk je dorpen te verdedigen. De verdiende ervaring is afhankelijk van het aantal verslagen aanvallende troepen. De ridder krijgt geen ervaring als je jezelf aanvalt.

 • Ondersteunen

  Een ridder kan ervaring krijgen door persoonlijk dorpen van andere spelers te ondersteunen. De verdiende ervaring hangt af van de totale gespendeerde tijd van je eigen troepen in het ondersteunde dorp en het aantal aanvallende troepen die verslagen worden. Ervaring wordt op dagelijkse basis toegekend wanneer je ridder in gevechten komt en wanneer je aantal van ondersteuning wijzigt. Je ridder zal geen ervaring krijgen door te verdedigen tegen je eigen aanvallen.

 • Constructie overzien

  Een ridder kan de bouw overzien in je eigen dorpen. Ervaring is toegekend als hij er was toen de constructie gestart is en zolang hij gebleven is tot het constructie klaar was. De hoeveelheid ervaring hangt af van de kostprijs van een gebouw.

 • Opleiding

  Een ridder kan speciale training krijgen om ervaringspunten te verdienen. Tijdens de training is de ridder onbeschikbaar voor het gevecht en krijg je geen bonussen. Als zijn thuis veroverd wordt tijdens zijn training sterft hij en krijg je geen voordeel.

<a href="./Earning%20EXP.gif" style="color:black;" target="_blank"><figure><img src="Earning%20EXP.gif" style="width:600px;margin-left:auto;display:block;"><figcaption>View on larger size</figcaption></figure> </a>

Skillboom

Er zijn 12 verschillende skills die je kan leren en elke skill heeft 4 levels (Totaal 48 levels). Skills worden opgedeeld in drie skillbomen en vier tiers die je kan vrijschakelen. Om de volgende tier vrij te schakelen moet je één van de volgende levels bereiken:

 • Skill Tier 1 -> Paladin moet level 1 zijn om vrij te schakelen.
 • Skill Tier 2 -> Paladin moet level 8 zijn om vrij te schakelen.
 • Skill Tier 3 -> Paladin moet level 16 zijn om vrij te schakelen.
 • Skill Tier 4 -> Paladin moet level 24 zijn om vrij te schakelen.

Aanvallend

 • Aanval: Als de ridder de aanval begeleid zal de kracht van de bijlstrijders verhoogd worden.(Respectievelijk 5/10/15/30%)
 • Ruiterij: Als de ridder de aanval begeleid zal de kracht van de lichte cavalerie verhoogd worden. ( Respectievelijk 5/10/15/30%)
 • Verwoesting: Als de ridder de aanval begeleid zullen de katapulten meer schade doen aan gebouwen. (Respectievelijk 5/10/15/30%)
 • Rammen: Als de ridder de aanval begeleid zullen rammen meer schade toebrengen aan de muur. (Respectievelijk 5/10/15/30%)

Defensief

 • Zwaardspel:Verbeterde verdediging door zwaardvechters in het dorp waar de ridder gestationeerd staat (5/10/15/30%)
 • Phalanx:Verbeterde verdediging door speervechters in het dorp waar de ridder gestationeerd staat. (5/10/15/30%)
 • Vestiging: Gebouwen zijn minder kwetsbaar voor belegeringswapens in het dorp waar de ridder gestationeerd staat (10/20/30/50%)
 • Kokende olie:Verbeter de efficiëntie van de muur in het dorp waar de ridder gestationeerd staat. (3/6/9/15%)

Dorp

 • Motivatie:Verbeterde grondstoffenproductie in het dorp waar de ridder gestationeerd staat. (respectively 3/6/9/15%)
 • Architectuur: Gebouwen worden sneller gebouwd in een dorp waar de ridder gestationeerd staat. (respectively 3/6/9/15%)
 • Instructie: Eenheden worden sneller gerekruteerd in een dorp waar de ridder gestationeerd staat. (respectively 3/6/9/15%)
 • Overtuiging: Verbeterde efficiëntie van aanvallen van edelmannen vanuit het dorp waar de ridder gestationeerd staat. (De ridder moet in het aanvallende dorp staan wanneer de aanval aankomt en moet dus niet meegaan met het bevel) (+2 / +4 / +6 / + 10 loyalty loss)

Je zal skillboeken consumeren door te upgraden. Je kan skillboeken gebruiken op 2 manieren: Door erop te drukken in je skillboom, of ze te gebruiken in je inventaris.

<a href="./Animation.gif" style="color:black;" target="_blank"><figure><img src="./Animation.gif" style="width:600px;margin-left:auto;display:block;"><figcaption>View on larger size</figcaption></figure> </a> <img src="./Blinking%20skills.gif" style="width:600px;margin-left:auto;display:block;">

Herspecializeren

Je kan je ridder herspecialiseren. Dit zal alle geleerde skillboeken & punten terug naar je inventaris brengen. Dit zal je echter wel wat Premium Punten kosten. Kies dus op voorhang een goede strategie!

Verplaatsen

Je kan je ridder verplaatsen naar een ander dorp als dit dorp een standbeeld heeft en genoeg ruimte in de boerderij. Verplaatsen neemt tijd in beslag en alle effecten die de ridder worden meegenomen.

Terug tot leven brengen

Als je ridder sterft kan je hem terug tot leven brengen in het standbeeld. Dit duurt 6 uur op snelheid 6. Deze tijd kan gehalveerd worden. Als de paladin sterft zullen alle actieve effecten meesterven! Bescherm hem goed!https://blog.tribalwars.nl/19280-2/