Premium Beurs

Uit Tribalwars Wiki NL
Naar navigatie springen

Bij de start van Wereld 45 is ook een nieuwe feature geintroduceerd. Dit is de premium beurs.

De Premium Beurs

De premium beurs laat je toe om onmiddelijke goede handelsaanbiedingen te vinden die voldoen aan jouw eisen, en om deze snel af te ronden. Je zal niet meer moeten wachten totdat iemand jouw aanbieding accepteert, of totdat je iemand vind die net datgene heeft wat jij zoekt.

Met deze functie verdwijnt ook het rechtstreeks verhandelen van grondstoffen voor premium met andere spelers.

In tegenstelling tot het rechtstreeks handelen, zal je hier wel geblokkeerde premium punten op kunnen inzetten.

De premiumpunten die je verkrijgt via de beurs zijn geblokkeerd (stornatie) voor 60 dagen. Hierna zijn deze wel overdraagbaar.

Waar vind ik deze beurs?

De Premium beurs

De premium beurs is simpelweg te vinden waar je eerder altijd je handel verrichtte: In de marktplaats .Beurs voorraad en capaciteit

Er is één Premium Beurs per continent. Elke Beurs heeft zijn eigen capaciteit, die je vertelt hoeveel grondstoffen van elke soort het kan opslaan. De voorraad en capaciteit van een Beurs bepalen de koers waarin er gehandeld kan worden.

Grondstoffen worden aan een lagere koers verhandeld wanneer de voorraad vol zit, en aan een hogere wanneer deze leeg is. Wanneer de voorraad van de Beurs vol is, kunnen er geen grondstoffen van die soort meer worden verkocht.

Wanneer de voorraad leeg is kunnen geen grondstoffen van die soort meer gekocht worden.

Beurs voorraad, capaciteit en koersEen handel plaatsen

Je kan je eigen handelsaanbiedingen plaatsen in de 'Koop' en 'Verkoop' velden om een schatting te krijgen van hun waarde. Dit is gebaseerd op de huidige koers van de grondstoffen.

Een handel plaatsenHandelen

Wanneer je een handel hebt geplaatst zal de premium beurs een handel voorstellen. De waarden die hij voorstelt zal afgerond zijn naar het dichtstbijzijnde volle premium punt. Van zodra je deze aanbieding accepteert zullen de grondstoffen worden overgedragen tussen jou en de Beurs.

Het verkopen van grondstoffen zal je eigen handelaren op pad sturen. Het aankopen ervan zal de handelen van de Beurs benutten. In beide gevallen zal de reistijd dezelfde blijven.

Een handel plaatsenTaxatie en groei

Wanneer je grondstoffen aankoopt van de Beurs zal een klein percentage van de opbrengst automatisch opzij worden gezet om zijn capaciteit van de verhandelde grondstof te vergroten.

Elke dag zullen de Beurzen van aangrenzende continenten hun capaciteiten en voorraad verdelen om zo mogelijke verschillen in de handelkoersen weg te werken.

Net zoals op een echte beurs kan je zijn verloop in de gaten houden.

Een handel plaatsen