-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
(Doorverwezen vanaf Premiumaccount)
Ga naar: navigatie, zoeken

Wat is een premium account?

Een premium account (PA) is een gebruikersaccount als een ander met dat verschil dat het extra opties heeft. Elke speler krijgt 2 keer een gratis premium account om de voordelen te ontdekken en kennis te maken met dit type account. Een premium account verschaft je, in tegenstelling tot veel concurrerende browsergames, geen oneerlijk voordeel. Je krijgt met een premium account geen spelvoordeel; enkel handigheden, overzichten en gebruikersgemak. Wel is het zo dat je op bepaalde werelden - meer bepaald vanaf wereld 20 - de constructietijden van gebouwen kan halveren.

Met een premium account verkrijg je niet alleen extra voordelen, je steunt ook het onderhoud en de verdere ontwikkeling van Tribal Wars!

Gratis Premium Account

Per wereld kan je per account 2 keer een gratis Premium Account activeren. Dit is dus een Premium Account dat je gratis krijgt van Tribal Wars. Op die manier kan je kennis maken met de premium functies en zelf bepalen of jij in de toekomst hiervoor wilt betalen of niet.

Hoe krijg je een gratis premium account?

Je krijgt van Tribal Wars een premium account als je een bepaald aantal punten hebt bereikt:

  • 500 punten (7 dagen premium account)
  • 15.000 punten (3 dagen premium account)

Als je opnieuw begint of overgenomen wordt krijg je die premium niet nogmaals.

Een andere manier om een gratis premium account te krijgen is via de optie spelers werven.

Voordelen

Hieronder vind je een lijstje van enkele voordelen die een premium account je kan bieden:

Wachtlijst

Klik voor uitvergroting

Met een Premium Account is het mogelijk om meer dan twee opdrachten op de wachtlijst te zetten. Op deze manier moet je minder vaak opdrachten in de wachtlijst zetten. Ook in de smederij kan je meerdere opdrachten geven. Daarnaast is het mogelijk om de opdrachten in de wachtlijst te verschuiven (uitgezonderd de eerste opdracht)

Kaartgrootte vrij in te stellen

De grootte van de kaart kan van het normale formaat 7x7 velden vergroot worden naar het formaat 30x30 velden. Zo heb je een beter overzicht op de omgeving.

Dorpsoverzicht

In het dorpsoverzicht kun je vooruitgang van de bouw, rekruteren van eenheden en ontwikkelingen bekijken. Ook zie je hier je eigen troepenbewegingen, zodat je niet extra naar de verzamelplaats hoeft te gaan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vanuit het dorpsoverzicht meteen gebouwen uit te bouwen.

Markeer spelers met kleuren en aanvalssymbolen

Je kunt spelers en dorpen op de kaart een kleur geven. Zo kun je direct herkennen waar je bondgenoten en waar je vijanden zich bevinden, of welke dorpen jij nog wilt aanvallen. Dankzij een klein icoon op de kaart zie je ook welke dorpen je nu aanvalt.

Snelschakellijst

Onder de menulijst wordt nog een lijst ingevoerd waarop je eigen links kan plaatsen. Met deze lijst kun je bijvoorbeeld direct tussen de gebouwen van een dorp wisselen.

Alle overzichten

Andere overzichten zijn beschikbaar

  • Gecombineerd: Overzicht van productie, ontwikkelingen en troepen
  • Troepen: Overzicht van de troepen in je eigen dorpen
  • Andere overzichten: Bevelen, binnenkomend, gebouwen, ontwikkelingen, handmatige en dynamische groepen.

Makkelijke dorpsselectie

Met de dorpspijlen kan je makkelijk door je dorpen bladeren. In de verzamelplaats kan je de dorpen die je het laatst aangevallen hebt bekijken en kan je een lijst favorieten bijhouden om zo het kiezen van je doelwit makkelijker te maken.

Kaartinformatie

Op de kaart kan je het moraal en de loopafstand van het geselecteerde dorp bekijken. Voor je eigen dorpen kan je ook de grondstoffen, troepen in dat dorp, handelaars en de bevolking bekijken. Je kunt ook zien wanneer je het laatst een dorp hebt aangevallen en of deze aanval succesvol was.

Politieke kaart

Op de politieke kaart kan je kijken welke gebieden beheerst worden door jou en je stam of juist door jouw vijanden. Voor meer informatie zie kaart.

Notitieblok - Titel

Notitieblok.png

In het notitieblok kan je informatie en plannen veilig opslaan. Je hebt vijf tabbladen waar je informatie in kunt opslaan. Elk tabblad kan hernoemd worden.Wapen

Je kunt een persoonlijk wapen uploaden. Het wapen wordt in je spelersprofiel getoond. Als je lid van de stamleiding bent, kun je ook een stamwapen vastleggen.

Rekruteren

Je kunt voor alle dorpen tegelijkertijd troepen bouwen.

Inactiviteit

Tijdens de looptijd van een Premium Account wordt je spelaccount niet verwijderd vanwege inactiviteit.

Reclamevrijheid

Als Premiumgebruiker ondersteun je direct Tribal Wars. Daarmee worden de reclame banners in het spel voor jou uitgeschakeld.

en veel meer...

Je kunt mails rondsturen naar heel je stam, je kan makkelijk kijken of een aanval succesvol was, je krijgt nuttige links in de simulator en je kan de online-status van je vrienden zien. Met elk Premium Account help je ook de verdere ontwikkeling van "Tribal Wars".