-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken


Push notificaties zijn de zogenaamde push berichten die je ontvangt op je mobiele apparaat. Wanneer je vanuit de app speelt (Android of Apple toestel) brengen deze push notificaties je op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen in het spel. Je instellingen over de push notificaties kan je vinden bij je instellingen in het Push notificaties submenu.

Push notificaties activeren

Om push notificaties te benutten moet je eerst en vooral ervoor zorgen dat je apparaat push notificaties toelaat. Ga hiervoor naar de instellingen van je apparaat.

Ten tweede moet je via de app inloggen op je TribalWars account. Zodra dit gebeurt zal je op je account in het spel bij je instellingen in het Push notificaties submenu zien dat je apparaat verbonden is.

Connected.jpg

Zodra je de bovenstaande stappen hebt afgerond zal je ook ingame je push-settings kunnen aanpassen. Hier kan je aanvinken voor welke soort gebeurtenissen je een notificatie wenst te ontvangen.


Waarvoor?

Push notificaties worden vooral gebruikt om toch op de hoogte te blijven van je spel zonder dat je 24/7 ingelogd moet blijven. Ze houden je automatisch op de hoogte van de belangrijkste events in het spel.

  • Nieuwe mededelingen
  • Wanneer je aangevallen wordt.
  • Voltooiing van een bouwinstructie
  • Bij volle opslagplaatsen
  • Wanneer je troepen terug thuis zijn


De notificatie-instellingen De volgende instellingen kan je naar je eigen behoefte aanpassen.

Pushsettings.jpg