-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken

Bashronde
Offensieve speedronde. De bedoeling van deze ronde is dat je offensief moet spelen! Verdedigen lukt deze ronde niet ( laag boerderijlimiet) dus zal je moeten backtimen! Deze ronde wordt steeds gespeeld met 1 dorp, edelen is dus niet mogelijk.


Kataronde
Zoals de naam al zegt 'kataronde' moet je deze ronde proberen om je dorp helemaal uit te bouwen en de andere spelers te katapulteren! Edelen is dus niet mogelijk. Sommige katarondes kunnen een boerderijlimiet hebben waardoor de ronde spannender zal worden omdat je geen verdedigingstroepen kan maken.


Clusterronde
Clusterrondes zijn rondes waarbij er een restricties is op het edelen. Men kan dus enkel in de omgeving edelen. Je zal bij de aankondiging van de speed zien hoeveel velden je mag edelen. Hier vind je meer informatie over de velden.


Barbarenronde
Tijdens deze ronde zullen er extra verlaten dorpen gecreëerd worden. Deze dorpen zullen ook sneller groeien tot de puntenaantal die word aangekondigd bij de ronde zelf. Edelen zou ik zeggen!


Fastnobel
Deze ronde kan je combineren met de barbarenronde, maar dat zal niet altijd van toepassing zijn. Met deze ronde zal de edelman meer toestemming afnemen dan normaal! Het kan zijn dat je met 1 edel een dorp kan edelen of met 2 naargelang de instelling!


Scenarioronde
Om de speedronde te winnen moet je eerst aan de overwinningsvoorwaarden voldoen. De speedronde zal beëindigd worden zodra iemand die overwinningsvoorwaarden heeft. Je kan de overwinningsvoorwaarden terug vinden bij de aankondiging van deze speedronde!


Vrije instellingen
Een ronde die aan vrije instellingen verzonnen is. De instellingen van deze speed worden door de speedguider zelf samengesteld. Het heeft geen specifieke naam dus.


Awardronde
Deze ronde zal de speler/stam met de hoogste punten niet winnen! Deze ronde moet jij proberen om zoveel mogelijk awards te behalen. Er zijn natuurlijk héél gemakkelijke awards die je kan verkrijgen maar ook awards die een beetje moeite vergen! De lijst van de awards kan je hier terugvinden.


Deathmatch
Deze ronde zal de vrije instellingen hebben. Maar er geldt een deatmatch principe. Deze ronde moet je proberen om je tegenstander uit te schakelen en als enige en winnaar over te blijven. Indien je deze ronde overgenomen bent zal je niet opnieuw kunnen starten! Tijdens deze ronde heb je ook een minimale +- 2 uur tijd om je te registreren. Inloggen blijft uiteraard wel mogelijk!


Solo ronde
Tijdens deze ronde kan je niet rekenen op de hulp van je vrienden! Je moet deze speed op je eentje proberen te winnen! Je kan dus niemand uitnodigen voor je stam.
Tijdens deze ronde is een bijkomende restrictie actief.
(NLS §3: Eén speler per account). Meerdere verbindingen / IP-adressen per account leiden onmiddellijk tot een uitsluiting van de ronde.


No Haul
Deze ronde zal vrije instellingen hebben. Het speciale aan deze ronde is dat je geen grondstoffen kan plunderen!