-

Hoofdpagina
Dorp Eenheden
Stam Premium
Vlaggen Prestaties
Forum Support
Uit Tribalwars Wiki NL
Ga naar: navigatie, zoeken
Vriend-uitnodigen.png

Er is niets zo leuk als een spel spelen met vrienden, zeker als het om Tribal Wars gaat. Jullie kunnen elkaar steunen, misschien zelfs een stam vormen en samen ten strijde trekken tegen de vijand.

Ook op Tribal Wars kan je je vrienden uitnodigen om hun eigen dorp te stichten. Je kan er zelfs voor kiezen om je vriend dicht bij jouw dorp te laten starten, zodat jullie elkaar snel kunnen helpen wanneer nodig.

In jouw buurt uitnodigen

Je kan een vriend uitnodigen in jouw buurt. Wanneer je hiervoor kiest, zal de nieuwe speler niet willekeurig op de kaart maar speciaal in jouw omgeving geplaatst worden. Op de kaart vind je een spookdorp, dat aangeeft waar jouw vriend ongeveer zal komen te liggen:

Ghost.png

Wanneer je hierop klikt, ga je verder naar de pagina om een nieuwe speler uit te nodigen. Je kan dit spookdorp echter ook van de kaart verwijderen: in dat geval is er geen mogelijkheid om het terug te halen, maar kan je wel nog steeds nieuwe vrienden uitnodigen via de link onderaan de pagina: "Spelers uitnodigen".

Hoe uitnodigen?

Beloning.png

Een nieuwe speler uitnodigen kan op verschillende manieren. Je vertrekt echter steeds van eenzelfde pagina, die je kan bereiken via het spookdorp, via "Spelers uitnodigen" onderaan in de balk of via "Spelers uitnodigen" in het menu "Instellingen".

Voor het uitnodigen van spelers die vervolgens 500 punten bereiken, ontvang je 5 dagen Premium Account en, op vlaggenwerelden, een vlag van level 3.

Uitnodigen per e-mail

Heel eenvoudig: je geeft het e-mailadres van je vriend in, en wij sturen hem per e-mail een uitnodiging! Wanneer je daarnaast, bovenaan de pagina, aangeeft dat je wil dat de speler in jouw buurt start, zorgen we ervoor dat zijn dorp in jouw omgeving verschijnt.

Via je persoonlijke link

Iedere speler heeft een persoonlijke link om anderen mee uit te nodigen. Wanneer je vriend via deze link registreert, dan ontvang jij een beloning wanneer hij 500 punten bereikt! Wanneer je daarnaast, bovenaan de pagina, aangeeft dat je wil dat de speler in jouw buurt start, zorgen we ervoor dat zijn dorp in jouw omgeving verschijnt.

Je kan deze link ook eenvoudig delen via sociale media: we hebben hiervoor een optie voorzien!

Oude bekenden weer uitnodigen

De laatste optie geeft je de mogelijkheid om weer contact te zoeken met spelers waar je ooit mee samengespeeld hebt, maar waarmee je geen contact meer hebt. We geven je immers een overzicht van oude bekenden en de mogelijkheid om zelf een gebruikersnaam in te voeren! Wanneer je daarnaast, specifiek bij deze mogelijkheid, aangeeft dat je wil dat de speler in jouw buurt start, zorgen we ervoor dat zijn dorp in jouw omgeving verschijnt.