Verslagen tegenstander

Uit Tribalwars Wiki NL
Naar navigatie springen

Wanneer je eenheden van de tegenstander verslaat krijg je punten voor in de verslagen tegenstanders ranglijst. Het hangt er vanaf of je troepen verslaat in de aanval of in de verdediging voor welke ranglijst het is (die van de aanvalller of die van de verdediger). Hoeveel punten je krijgt is afhankelijk van de wereld waarop je speelt. Dit is terug te vinden onder Wereld Instellingen.

Boerderijplaats

Tabel od oud.png

Bovenstaande tabel geeft de punten weer die de aanvaller en verdediger krijgen wanneer zij een bepaalde eenheid verslaan. Deze waarde is gelijk aan het aantal boederijplaatsen dat een eenheid inneemt. Er is bij deze tabel geen verschil tussen de punten die de aanvaller en verdediger krijgen voor het verslaan van troepen.

Puntentabel

Tabel od new.png
Bovenstaande tabel geeft de punten weer die de aanvaller en verdediger krijgen wanneer zij een bepaalde eenheid verslaan. Deze waarde is gebasseerd op de moeite die het kost om de eenheid in de aanval of de verdediging te verslaan. De aanvaller krijgt dus meer punten als hij een zware cavalerie verslaat dan de verdediger, want zware cavalerie zijn beter in de verdediging dan in de aanval.